Staand: Erwin / Enrico / Sander Overbeeke / Cees / Roan / Bastiaan / Lars / Bart / Rickey / Koos / Willem / Jordi / Ronny / Zittend: Miroslav / Max / Sander Oonk / Kenny / Jesse / Ronald

zaterdag 30 oktober 2010

TB B1 - Internos B2 2-0 ( 0 - 0 )

Terechte winst B1 ondanks zeer slechte wedstrijd.
Vandaag stond de wedstrijd tegen de nummer laatst Internos op het programma, in mijn vorige stukje omschreef ik deze ploeg als een lastige tegenstander voor ons, hier werd deze week door de spelers nogal lacherig over gedaan maar er bleek toch wel waarheid te zitten in de woorden van de trainer.
We starten de wedstrijd zeer slap en dat is eigenlijk heel de wedstrijd zo gebleven,we waren niet geconcentreerd en kwamen steeds een stapje te laat, verder hielden we de bal niet rustig in de ploeg en gingen we weer verzanden in de lange bal, ondanks het slechte spel kregen we enkele kleine kansen die we niet benutten, 0-0 was dan ook de ruststand.
In de rust was het stil in de kleedkamer iedereen was er toch wel van doordrongen dat het zo niet verder kon, we starten de tweede helft gelijk goed Miroslav werd diep gestuurd en ronde goed af 1-0, eindelijk de voorsprong, iedereen verwachte dat we hierna rustiger zouden gaan spelen maar we verzande weer in het slechte spel veel spelers liepen uit hun positie en we kwamen vaak te laat, ook werd de wedstrijd steeds harder van beide kanten zonder dat de scheidsrechter hier echt tegen optrad, dit alles kwam het spel niet te goede.
Miroslav scoorde nog eenmaal toen de keeper de bal losliet, helaas zag de scheidsrechter dit anders en keurde de goal ten onrechte af, in de loop van de tweede helft besliste we dan toch de wedstrijd Bart ging goed door en ronde beheerst af 2-0, hierna werd er maar weinig meer gevoetbald veel overtredingen die niet op het veld thuis horen en een slecht hier tegen optredende scheidsrechter, gelukkig viel snel het eindsignaal, 3 punten binnen ook slechte wedstrijden moet je winnen, onderschatting was het belangrijkste euvel deze dag, we voetbalde meer tegen onszelf als tegen de tegenstander en dan krijg je het moeilijk.
We zijn inmiddels opgeklommen naar de tweede plaats na het verlies van MOC tegen Halsteren, en het verrassende verlies van Zeelandia tegen Bergen, volgende week de topper van de competitie dan komt Halsteren naar de Boys met twee punten voorsprong op ons, bij winst zijn we koploper, maar dan zal het 10 keer beter moeten gaan dan vandaag.
Deze week keihard en serieus trainen zodat we geconcentreerd aan de start staan, en iedereen volgende keer graag op tijd!!!!!