Staand: Erwin / Enrico / Sander Overbeeke / Cees / Roan / Bastiaan / Lars / Bart / Rickey / Koos / Willem / Jordi / Ronny / Zittend: Miroslav / Max / Sander Oonk / Kenny / Jesse / Ronald

zaterdag 11 december 2010

Dauwendaele B1 - TB B1 1-1 (1-0)

TB B1 redt op het nippertje een punt .
Vandaag de uitwedstrijd tegen Dauwendaele B1, de heenwedstrijd werd door ons gewonnen maar we wisten dat ze er vandaag sterk opstonden.
We speelden de wedstrijd op kunstgras een ondergrond waar veel van onze spelers de nodige moeite hebben dat is al vaker gebleken, na een half uur vertraging konden we aan de wedstrijd starten de scheidsrechter dacht dat het was afgelast dus moest gebeld worden dat het toch door ging.
De eerste helft speelde zich bijna volledig op de helft van Dauwendaele af, de tegenstander zakte ver in en ving ons op op het middenveld, wijzelf gingen hier slecht mee om, we speelden de bal constant  door het centrum terwijl de ruimte aan de zijkanten lag, ook onze 2 spitsen gingen naar het centrum en 4 man passeren lukt echt niet.

Hiermee is alles over de eerste helft eigenlijk gezegd wat betreft onze kant, op 1 kans van de tegenstander na in de eerste helft, dom balverlies op het middenveld zorgde ervoor dat Dauwendaele over links goed door kon gaan, de speler gaf een bal schuin voor, Ronald vlagde nog voor buitenspel ( zuivere buitenspel zei hij ) maar hier wilde de scheidsrechter niet van weten en de spits scoorde onhoudbaar de 1-0, direct hierna was het rust.
In de rust geprobeerd de boel op de rails te krijgen, we starten goed met een enorme kans voor Miroslav, hij ging alleen door kon kiezen afleggen of schieten hij koos voor het laatste helaas kon de keeper de inzet pareren, hierna vielen we volledig weg het was in deze fase aan Roan te danken dat het 1-0 bleef met een paar goede reddingen hield hij ons in de wedstrijd.

Iedereen aan de kant hield al rekening met verlies, de wedstrijd lag constant stil voor blessure behandelingen, er werd slecht gevoetbald, de enige keren dat we gevaar stichten was via vrije trappen voor de goal en corners, 4 minuten voor tijd kregen we weer een corner deze werd op de paal gekopt door enrico de rebound was eindelijk eens voor  ons Sander Overbeeke schoot hem hard binnen 1-1.

Ineens kregen we de geest we werden fel en gingen er hard voor strijden, we hadden dit vanaf het begin moeten brengen, nu was het te laat, na 40 seconden blessure tijd floot de scheidsrechter af 1-1
Vooraf 2 punten verloren, achteraf een punt gewonnen, kunstgras is blijkbaar niet onze ondergrond we komen er niet op uit de voeten, op het eind van de middag toch nog een kleine meevaller Halsteren de koploper heeft gelijk gespeeld tegen Bergen dus onze achterstand blijft 2 punten, MOC komt door een overwinning op Internos 1 punt boven ons maar wel met een wedstrijd meer gespeeld, meeuwen heeft gewonnen van Zeelandia dus die volgen op 3 punten, het blijft voorlopig spannend bovenin, deze week er vol tegenaan en als de weergoden het toelaten zaterdag inhalen uit naar HVV.