Staand: Erwin / Enrico / Sander Overbeeke / Cees / Roan / Bastiaan / Lars / Bart / Rickey / Koos / Willem / Jordi / Ronny / Zittend: Miroslav / Max / Sander Oonk / Kenny / Jesse / Ronald

zaterdag 26 maart 2011

Internos B2 - TB B1 2-10 (2-2)

Ruime winst voor B1 na slechte eerste helft en uitstekende tweede helft.
Vandaag voor het eerst sinds 4 weken weer eens een wedstrijd voor B1 uit naar nummer laatst Internos, de thuiswedstrijd hadden we hier veel moeite mee en die wonnen we maar net,en aangezien we het na de winterstop moeilijk hebben waren we benieuwd of we de negatieve spiraal konden doorbreken, vandaag misten we Roan die met A1 mee ging en Ricky met een enkel blessure en hadden nog enkele spelers met pijntjes dus de selectie was krapjes.
We starten de wedstrijd redelijk na zo’n 10 minuten een voorzet vanaf de achterlijn van Miroslav op Jesse welke de bal op prima wijze achter de kansloze keeper plaatste,0-1 hierna ging het spel wat op en neer met een aantal mogelijkheden voor ons, na 25 minuten een goed afstandschot van Bart 0-2, nou dan ga je er eens goed voor zitten om te genieten van een mooie wedstrijd, hoe het kan weet ik niet maar binnen 5 minuten gaven we de wedstrijd weer uit handen, na 30 minuten een fout achterin waardoor de tegenstander vrij uit kon halen en hard in de hoek schoot, 1-2.
Vlak hierna een flauw schot van afstand welke ongelukkig door Sander werd gemist, maar de tegenstander mag niet eens in de positie voor zo’n schietkans komen, tot de rust waren we volledig van slag en miste duelkracht en speelde zeer slecht onbegrijpelijk, 2-2 was dan ook de ruststand, in de rust even behoorlijk duidelijk gemaakt dat dit echt niet kon en dat we weer moesten gaan voetballen en dat we wat recht moesten zetten na rust, en laten zien dat we nog mee doen om plaats 3 en 4 welke waarschijnlijk recht geven op na competitie.
Na rust een geheel ander beeld iedereen had de boodschap blijkbaar begrepen de tegenstander werd vroeg vast gezet en we gingen beter overspelen, na zo,n 12 minuten een diepte pas van jesse op Miroslav welke de keeper omspeelde en de verdiende 2-3 maakte, we gingen hierna goed door, in de 20 ste minuut werd Bart neergelegd in de 16 meter hij schoot de penalty goed binnen2-4, in de 23 ste minuut gaat Miroslav prima door op links hij trekt de bal terug vanaf de achterlijn op Bart en deze tikt de bal prima binnen 2-5.
Hierna zijn we los en wordt de tegenstander overklast er zijn prima combinaties en de ene aanval is nog mooier dan de andere na een combinatie van Jesse ,miroslav en Bart tekent deze voor de 2-6, hierna is het weer de beurt aan Miroslav 2-7, daarna prima pas van Jordy op Bart die enrico de kans geeft om ook te scoren en een prima wedstrijd te belonen 2-8, Hierna mag Bart nog 2 maal scoren en zo de 2-9 en 2-10 maken, hierna was het gelukkig voor de tegenstander klaar eindstand 2-10.
Door de uitslag lijkt het een gemakkelijke dag geweest, dit was zeker niet het geval pas na rust hebben we laten zien tot welk goed voetbal we in staat zijn en dan zijn we in staat om tegenstanders van de mat te spelen, zolang we elkaar maar gunnen om de bal te hebben en te spelen als een team, vandaag een groot compliment volgende week de inhaal wedstrijd tegen Hoeven. Het was vandaag zoals Miroslav terecht zei we hebben de tweede helft gespeeld als team en dan is voetbal leuk en ook simpel, laten we er met zijn allen een mooi slot van de competitie van maken. We staan maar 2 punten achter de meeuwen en Zeelandia dus we doen nog steeds mee voor de 3 de plaats laten we daar voor gaan.