Staand: Erwin / Enrico / Sander Overbeeke / Cees / Roan / Bastiaan / Lars / Bart / Rickey / Koos / Willem / Jordi / Ronny / Zittend: Miroslav / Max / Sander Oonk / Kenny / Jesse / Ronald

maandag 24 januari 2011

TB B1 - MOC B1 0-1 (0 -1)

Terneuzense Boys B1 heeft het moeilijk na de winterstop.
Vandaag stond de wedstrijd tegen de nummer 2 Moc op het programma, na het jammerlijk verlies vorige week tegen koploper Halsteren benieuwd hoe we er vandaag mee om zouden gaan.
De uit wedstrijd bij MOC was geëindigd in een spectaculaire 3-3 met veel emoties dus beide ploegen wisten wat er op het spel stond vandaag, maar helaas was MOC daar beter van door drongen dan wij we starten enorm slap aan de wedstrijd en de eerste beste corner voor Moc werd een doelpunt, niemand reageerde op de half hoog gegeven bal en een speler van moc kreeg de bal tegen zich aan en zag de bal over de doellijn rollen, een enorme domper 0-1 na 6 minuten.
Hierna bleven we het eerste half uur slap spelen we werkte hard maar konden de middenvelders en spitsen niet bereiken mede door goed en fel verdedigen van de moc defensie, de laatste 10 minuten van de eerste helft kregen we wat lucht en dit resulteerde in wat halve kansjes die er helaas voor ons niet in gingen, we gingen dan ook rusten met een 0-1 achterstand.
In de rust geprobeerd de boel op te peppen maar dit bleek vandaag moeilijk te zijn, over de tweede helft kunnen we kort zijn, we gaven te gemakkelijk corners weg welke een aantal gevaarlijke situaties voor ons doel te weeg bracht, met redelijk wat geluk vielen hier geen doelpunten uit, zelf konden we geen vuist maken en het lukte ons niet om een kans te creëren, het moet gezegd worden dat onze spitsen goed aan banden werden gelegd door de uitstekende verdedigers van Moc.
We verloren vandaag dus met 0-1, een zure nederlaag voor het eerst zijn we zelf niet tot scoren gekomen en dan wordt het moeilijk om te winnen, we hebben best wel hard gewerkt maar misten toch de beleving en de overtuiging die we voor de winterstop wel hadden, opvallend was dat moc 2 nuttige gele kaarten pakte op het moment dat wij dreigend werden, daarmee wil ik niet zeggen dat we moeten schoppen maar het geeft wel aan dat de tegenstander net iets meer gebrand was om er een overwinning uit te slepen.
We staan nog steeds op de derde plaats alhoewel theoretisch de meeuwen net boven ons staat met een wedstrijd minder, koploper Halsteren heeft gewonnen van zeelandia die we dus achter ons houden, de komende weken moet dat ook ons doel zijn om de derde plaats vast te houden, aangezien je dan nog kans hebt om op het eind van het seizoen nacompetitie te spelen een mooi doel om naar te streven, maandag weer even terug kijken op afgelopen zaterdag en dan vooruit kijken op de komende zware weken, zaterdag uit naar Meto, de 2 weken daarna de zware wedstrijden thuis tegen Meeuwen en uit naar Zeelandia, laten we er naar streven om hier goed doorheen te komen en dan kijken waar we kunnen eindigen.