Staand: Erwin / Enrico / Sander Overbeeke / Cees / Roan / Bastiaan / Lars / Bart / Rickey / Koos / Willem / Jordi / Ronny / Zittend: Miroslav / Max / Sander Oonk / Kenny / Jesse / Ronald

maandag 7 februari 2011

TB B1 - SC Gastel B1 1 - 1 (1 - 1 )

Terneuzense Boys B1 kan weer niet winnen en speelt gelijk tegen Gastel.
Na het gelijk spel vorige week uit tegen het versterkte gastel hadden we vandaag de hoop om weer eens 3 punten te pakken, iedereen had er in ieder geval veel zin in.
Onze selectie was redelijk uitgedund, max had een wedstrijd schorsing, Jordi heeft een blessure aan zijn enkel, gelukkig is Enrico weer aangesloten na zijn rug blessure, de eerste helft hadden we mee wind en hierdoor hadden we direct een overwicht, na een kwartier kreeg bart de bal op het middenveld en gaf de bal goed diep op Miroslav deze omspeelde goed zijn man en schoot de bal onhoudbaar langs de keeper 1-0 een opsteker zou je denken.
Hierna gingen we eigenlijk alleen maar minder voetballen, we speelden teveel de lange bal en met de harde wind is dit niet aan te lopen voor de spitsen, het vervolg van de eerste helft was dus rommelig, zo,n 5 minuten voor tijd kwam gastel opzetten en was de dekking op het midden niet goed, de speler dacht laat ik maar eens van afstand schieten en tot ieders verbijstering ging de bal binnen 1-1, dit was tevens de ruststand.
In de rust nog eens aangegeven om tegen de wind in te combineren en de bal laag te houden en de tegenstander niet de kans te geven om te schieten van afstand, de tweede helft kwamen we al snel onder druk mede door de harde tegenwind en het onrustig uitverdedigen, Gastel kreeg een aantal kansjes uit stilstaande momenten, een vrije trap op de paal en een bal op de paal bij een corner redde ons op dat moment, zelf hebben we in de tweede helft toch een 4 tal mogelijkheden gehad waar we veel meer mee hadden kunnen doen, maar vaak lopen we te lang met de bal en zien we mede spelers niet staan.
De eindstand van deze rommelige wedstrijd was dus 1-1 gezien het spelbeeld en kansen zeker niet onterecht, we zullen met zijn allen er hard aan moeten werken om weer een keer een overwinning te behalen en er vertrouwen in hebben dat we het kunnen dit hebben we voor de winterstop vaak genoeg laten zien.
In de stand staan we nog steeds op de derde plaats Moc en Halsteren hebben inmiddels op de eerste en tweede plaats een flink gat geslagen, Zeelandia en de Meeuwen staan 3 punten achter ons met twee wedstrijden minder gespeeld, deze ploegen kunnen dus theoretisch ons voorbij gaan.
De komende weken kunnen we nog veel recht zetten, zaterdag uit naar HVV, daarna thuis tegen de Meeuwen en daarna uit naar Zeelandia Middelburg de directe concurenten.
Deze week weer lekker trainen en toewerken naar de wedstrijd tegen HVV.